The Datacenter Group - Overdatacenters.nl

The Datacenter Group

Organisatie The Datacenter Group
Adres vestiging Amsterdam Kabelweg 48a, 1014 BB Amsterdam
Adres vestiging Delft Heertjeslaan 1, 2629 JG Delft
Contactpersoon Aike Rosdorff
Telefoon 020-4869773
E-mail sales@tdcg.nl
Website https://www.thedatacentergroup.nl/

Meer over The Datacenter Group

The Datacenter Group is een 100% Nederlands bedrijf, gerund door Nederlandse eigenaren die hun voetsporen ruimschoots verdiend hebben in de ICT-sector. Maar dat is niet het enige dat ons bedrijf kenmerkt: samenwerken met The Datacenter Group is volgens onze klanten een feestje. Zowel de betrouwbaarheid van onzedienstverlening als de vriendelijkheid van onze medewerkers is met een 8,5 door onze klanten beoordeeld.

Onze professionals willen maar één ding en dat is een omgeving creëren waarin onze klanten kunnen excelleren. Onze kernwaarden: bevlogen, daadkrachtig en duurzaam zorgen voor een enorme focus binnen ons team. Wij willen de zuinigste en beste datacenters van Nederland bouwen, zodat onze klanten succesvol zijn in de cloud.

Onze focus ligt op het beveiligen van de apparatuur, het zorgen voor een excellente klimaatbeheersing en een continue stroomvoorziening. Wij weten als geen ander dat het huisvesten van ICT-infrastructuur een specialistische aangelegenheid is. Zo hebben al verschillende gerenommeerde bedrijven als TransIP, Brand New Day, Erasmus MC, Koninklijke BAM, ANWB, Naturalis, Exact en de gemeente Delft hun bedrijfs-kritische infrastructuur aan ons toevertrouwd.