Claranet Benelux - Overdatacenters.nl

Claranet Benelux

Organisatie Claranet Benelux
Adres Science Park Eindhoven 5630
Postcode en plaats 5692 EN Son
Contactpersoon Guus van Huijgenvoort
Telefoon 0402393300
E-mail verkoop@claranet.nl
Website http://www.claranet.nl/


Meer over Claranet Benelux

Claranet is een van de grootste onafhankelijke IT-dienstverleners in Europa met een helder doel: het samenbrengen van de beste mensen, processen en technologieën om flexibele, veilige en kosteneffectieve Managed Services te leveren.

Claranet biedt bedrijven geïntegreerde Cloud-, Hosting- en Netwerkdiensten aan en met een jaaromzet van meer dan €210 miljoen en ruim 850 medewerkers heeft Claranet vestigingen in 6 Europese landen. Ondanks de internationale groei van Claranet heeft onze focus sinds de oprichting in 1996 altijd op de lokale dienstverlening gelegen, vanuit lokale kantoren en vanuit lokale datacenters. Claranet is de laatste drie jaar door Gartner gepositioneerd als een ‘Leader’ in het Magic Quadrant voor Cloud-Enabled Managed Hosting in Europa.

In een complexe wereld die continu verandert, maakt Claranet ICT begrijpelijk en beheersbaar. Claranet ontwerpt en implementeert een volledig portfolio van IT infrastructuur oplossingen, van managed hosting en cloud diensten, managed netwerken en verbindingen, tot managed applicaties. Claranet gaat voor de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen waardoor klanten zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Wat Claranet anders maakt ten opzichte van andere providers is de ervaring op het gebied van zowel hosting als netwerkoplossingen. Daarnaast is Claranet in staat om unieke Service Level Agreements (SLA’s) af te geven, op maat gemaakt voor specifieke behoeften van onze klanten; die staan namelijk centraal.