BIT - Overdatacenters.nl

BIT

Organisatie BIT
Adres Galileïlaan 19
Postcode en plaats 6716 BP
Contactpersoon Wido Potters
Telefoon 0318 648 688
E-mail info@bit.nl
Website https://www.bit.nl/


Meer over BIT

BIT is een zakelijke internet service provider die gespecialiseerd is in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing. BIT levert aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internet-infrastructuur. Betrouwbaarheid is het uitgangspunt van onze dienstverlening, zodat onze klanten zich zorgeloos met hun kernactiviteiten bezig kunnen houden. BIT onderscheidt zich door een hoog kennisniveau, jarenlange ervaring en een pragmatische aanpak.

Bij BIT is alles georganiseerd rond de centrale behoefte van zakelijke internetgebruikers: continuïteit. Omdat geen twee bedrijven gelijk zijn, stellen we elke oplossing op maat samen. Klanten krijgen zo precies de bedrijfszekerheid, de capaciteit, het groeipotentieel en de beveiliging die ze nodig hebben.

Het helpt dat de mensen van BIT allemaal een passie voor technologie hebben. Ze vinden het veel interessanter om een passende oplossing te bedenken dan om met een standaard antwoord te komen. Voor veel nieuwe klanten is het een verademing dat onze helpdesk bemand wordt door mensen met verstand van zaken, die begrijpen wat ze vragen.

BIT investeert fors in energiebesparing. Zo draaien bijvoorbeeld alle datacenters van BIT volledig op groene stroom die opgewekt is uit wind door windturbines. Met 100% Nederlandse wind, van Nederlandse windmolens. Bij de productie van deze duurzame energie komt geen CO2 vrij. Ook bij de aanschaf van apparatuur wordt er rekening gehouden met het stroomverbruik. Voor zowel onze eigen apparatuur als in het advies naar onze relaties.