NBrIX - Overdatacenters.nl

NBrIX

Organisatie NBrIX
Adres Professor Verbernelaan 35
Postcode en plaats 5037 AD Tilburg
Contactpersoon Erik Kamps
Telefoon 088-5367272
E-mail info@nbrix.nl
Website http://www.nbrix.nl


Meer over NBrIX

NBrIX is het datacenter in het Hart van Brabant en is gevestigd in het pand “The Red Brick” in Tilburg. NBriX kan verschillende diensten aanbieden; afzonderlijk of gecombineerd en aangepast aan uw wensen.

Private Cloud as a Service – powered by HP
NBrIX biedt in samenwerking met HP de ‘Private Cloud as a Service’. De Private Cloud is een Infrastructure as a Service (IaaS); dit houdt in dat via de Private Cloud, storage en virtual machines afgenomen kunnen worden naar gelang behoefte. De daadwerkelijke afname wordt maandelijks in rekening gebracht. NBrIX werkt samen met partners om aanvullende diensten te kunnen aanbieden. Aanvullende diensten zijn firewalling; backup; internet; mirroring; lift/shift project management.

Co-locatie
Ons datacenter is voorzien van de modernste koeltechnieken, stroomvoorziening die voldoet aan Tier III en een hoge graad van brand- en toegangsbeveiliging. Het resultaat is dat uw eigen apparatuur onder normale omstandigheden altijd werkt en veilig staat. Mocht er toch iets zijn, dan is de fysieke toegang te allen tijde (24/7) geregeld.
Sinds 23 december 2013 is NBrIX ISO 27001/2013 gecertificeerd. En daardoor voldoet NBrIX aan één van de hoogste beveiligingsstandaarden.

Connectiviteit
Voor het ontsluiten van uw IT-omgeving maakt NBrIX gebruik van oa. de verbindingen die in beheer zijn bij CrossNetworks (zusterorganisatie). De kwaliteit van deze verbindingen is dusdanig hoog, dat er bijna geen verschil merkbaar is tussen een on-premise IT-omgeving (de omgeving fysiek binnen de muren van uw organisatie) of de IT-omgeving in ons datacenter.

Disaster Recovery
Op de eerste verdieping is een disaster recovery omgeving ingericht, welke gebruikt kan worden in geval van een incident bij een bedrijf.
Deze omgeving bestaat uit ongeveer 40 flexplekken waardoor men kan uitwijken bij een calamiteit, dit is een dienst die NBrIX aanbiedt aan al haar klanten. Tevens biedt de ruimte de mogelijkheid om evenementen te laten plaatsvinden in The Red Brick.